Miami Open: «Καθάρισε» τον Σονέγκο και προκρίθηκε στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Miami Open: «Καθάρισε» τον Σονέγκο και προκρίθηκε στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζοντας σπουδαίο τένις επιβλήθηκε με 2-0 (6-2, 7-6) σετ του Λορέντσο Σονέγκο και πέρασε στα προημιτελικά του Miami Open όπου θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτζ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε με 2-0 σετ του Λορέντσο Σονέγκο και θα βρεθεί στα προημιτελικά του Miami Open για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τενίστες τέθηκαν αντιμέτωποι, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Ιταλό, κερδίζοντάς τον σε 1 ώρα και 32 λεπτά.

Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς μπήκε με το… καλημέρα με άγριες διαθέσεις, παίρνοντας το πρώτο γκέιμ χωρίς να χάσει πόντο, για να ακολουθήσει μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του. Εν συνεχεία έκανε το 3-0 και όλα έγιναν πιο εύκολα. Εντέλει, πήρε το σετ με 6-2 γκέιμ σε μόλις 31 λεπτά, σπάζοντας και δεύτερη φορά το σερβίς του Σονέγκο, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις στα χτυπήματα του Στέφανου.

Στο δεύτερο σετ, ο Σονέγκο, ο οποίος πριν λίγους μήνες στη Βιέννη νίκησε με 6-2, 6-1 τον Νόβακ Τζόκοβιτς, παρουσιάστηκε σαφώς πιο ανταγωνιστικός και έβαλε δύσκολα στον Τσιτσιπά. Οι δυο τους πήγαιναν χέρι-χέρι σε όλο το σετ, καθώς κρατούσαν το σερβίς τους και τα πάντα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του, επιβλήθηκε 7-2 και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στους «8» θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ