Μεγάλη εμφάνιση και τίτλος στην Βουλγαρία για την Λάκη!

Μεγάλη εμφάνιση και τίτλος στην Βουλγαρία για την Λάκη!

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την Σοφία Κωστούλα με 2-1 σετ και κατέκτησε το τουρνουά J1 που έγινε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Το τουρνουά J1 που πραγματοποιήθηκε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας κατέκτησε η Μιχαέλα Λάκη.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε στον τελικό της ελληνικής καταγωγής, αλλά αγωνιζόμενη με τα χρώματα του Βελγίου, Σοφίας Κωστούλα, με 2-0 σετ (6-2, 3-6, 6-2) και κατέκτησε το τουρνουά.

Αυτός είναι ο 6ος τίτλος στην καριέρα της Λάκη, αλλά ο πιο σημαντικός από όλους. Το σετ που έχασε στον τελικό μάλιστα απέναντι στο Νο.2 του ταμπλό, ήταν το πρώτο σε όλο το τουρνουά.

Η 16χρονη μέχρι τον τελικό απέκλεισε τις Σιμόνε, Σρετένοβιτς, Μπάγκαριτς και Χαβλίτσκοβα, με την Ελληνίδα τενίστρια να είναι σαρωτική και να φτάνει στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Μια σπουδαία επιτυχία για την Μιχαέλα Λάκη, που δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια σπουδαία καριέρα και να φτάσει πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην προηγούμενη παρουσία της στο Plovdiv Cup, πέρσι τον Οκτώβριο, η Λάκη είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά. Αυτή τη φορά όμως τα κατάφερε και πήρε το τρόπαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ