Στο Νο. 22 του κόσμου η Μιχαέλα Λάκη!

Στο Νο. 22 του κόσμου η Μιχαέλα Λάκη!

Αρχισε να λάμπει το άστρο της Ελληνίδας τενίστριας, η οποία μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας ανέβηκε στο Νο. 22 του κόσμου, σε επίπεδο juniors.

Την… αναρρίχησή της στην παγκόσμια κατάταξη των juniors συνεχίζει η Μιχαέλα Λάκη, με την 16χρονη τενίστρια να κάνει άλμα 20 θέσεων και να ανεβαίνει στο Νο. 22 του κόσμου!

Η Ελληνίδα τενίστρια πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το τουρνουά J1 που πραγματοποιήθηκε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το Top-20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η νεαρή τενίστρια από την Θεσσαλία, που την είχαμε δει πριν από λίγες εβδομάδες να προπονείται στην ακαδημία του σπουδαίου Πάτρικ Μουράτογλου και μάλιστα υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παίζει τένις πολύ υψηλού επιπέδου.

Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, αλλά αποδίδει εξαιρετικά μέσα στο κορτ και εντυπωσιάζει άπαντες με την ωριμότητα που παρουσιάζει στο παιχνίδι της. Τους τελευταίους μήνες πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στα τουρνουά που παίζει και ανεβαίνει θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Μιχαέλα, που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις, αυτή την εβδομάδα θα αγωνιστεί στο J2 τουρνουά του Χάσκοβο της Βουλγαρίας, με στόχο την κατάκτηση του τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ