Δώρο του Αντουχάρ στον Τσιτσιπά, απέκλεισε τον Τιμ με επική ανατροπή!

Δώρο του Αντουχάρ στον Τσιτσιπά, απέκλεισε τον Τιμ με επική ανατροπή!

Ο Αυστριακός προηγήθηκε με 2-0 του Ισπανού, αλλά ο Ιβηρας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 3-2 σετ. Καλό νέο για τον Στέφανο, αφού ο Τιμ βρισκόταν στο ίδιο μισό με τον Τσιτσιπά.

Αποκλεισμός-«βόμβα» στο Ρολάν Γκαρός, με τον Πάμπλο Αντουχάρ να κερδίζει με επική ανατροπή τον Ντομινίκ Τιμ και να βγάζει από τον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο.

Ο Ισπανός μετά από 4 ώρες 30 λεπτά, απέκλεισε με 4-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4 τον Αυστριακό, Νο4 στον κόσμο και φιναλίστ του Roland Garros το 2018 και το 2019, με τον Αντουχάρ να επιστρέφει από το 0-2 και να πετάει εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο 35χρονος Ιβηρας, Νο. 68 στην παγκόσμια κατάταξη, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν ο Τιμ προηγήθηκε με 2-0, αλλά δεν τα παράτησε. Με μια επική ανατροπή γύρισε τούμπα το παιχνίδι και με 3-2 σετ πήρε τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του γαλλικού γκραντ σλαμ.

Ο Αντουχάρ έκανε ένα σημαντικό δώρο στον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς ο Ντομινίκ Τιμ βρισκόταν στο ίδιο μισό με τον Ελληνα τενίστα. Ο 22χρονος, σύμφωνα με τα rankings και τις εκτιμήσεις των ειδικών, θα έβρισκε τον Αυστριακό στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όμως, ο Ισπανός με μια επική ανατροπή, φρόντισε να τον πετάξει εκτός και να τον βγάλει από τον δρόμο του συμπατριώτη μας,

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη, με ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στον δρόμο του Τσιτσιπά για τον μεγάλο τελικό να αποκλείεται από τη συνέχεια και τον Ελληνα τενίστα να έχει πλέον περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό επιπέδου γκραντ σλαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ