Δυσκολεύτηκε η Μπάρτι, αποκλείστηκε ο Ρούμπλεφ

Δυσκολεύτηκε η Μπάρτι, αποκλείστηκε ο Ρούμπλεφ

Η Μπάρτι, Νο.1 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε απέναντι στην Πέρα, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιό της και να πάρει την πρόκριση για τον δεύτερο του Ρολάν Γκαρός - Αποκλείστηκε πρόωρα ο Ρούμπλεφ, που ηττήθηκε από τον Στρουφ.

Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε η Άσλεϊ Μπάρτι επί της Αμερικανίδας Μπερνάρντα Πέρα, στην επανεμφάνισή της στο Ρολάν Γκαρός.

Η Αυστραλή τενίστρια, επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε ακριβώς δύο ώρες για να υπερκεράσει το εμπόδιο της 26χρονης αντιπάλου της, επικρατώντας τελικά με 6-4, 3-6, 6-2 και παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο.

Η Μπάρτι είχε κατακτήσει το τρόπαιο στο Παρίσι το 2019, αλλά πέρυσι δεν συμμετείχε στο τουρνουά, το οποίο λόγω πανδημίας μετατέθηκε για το φθινόπωρο.

Πρόωρος αποκλεισμός για Ρούμπλεφ

Μετά τον Ντόμινικ Τιμ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ έγινε ο δεύτερος τενίστας του παγκόσμιου Top-10 που αποχαιρετά πολύ πρόωρα το φετινό Ρολάν Γκαρός.

Ο 23χρονος Ρώσος (Νο 7 στον κόσμο), ο οποίος μάλιστα θεωρείται σπεσιαλίστας στις χωμάτινες επιφάνειες, έπεσε θύμα έκπληξης στον πρώτο γύρο και γνώρισε την ήττα από τον έμπειρο Γιαν-Λέναρντ Στρουφ.

Ο 31χρονος Γερμανός προηγηθηκε 2-0 σετ, δεν πτοήθηκε από την αντίδραση του αντιπάλου του που ισοφάρισε και έφτασε στη νίκη με 6-3, 7-6 (6), 4-6, 3-6, 6-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ