Σάκκαρη – Ρότζερς 0-2

Σάκκαρη – Ρότζερς 0-2

H Σέλμπι Ρότζερς νίκησε με 7-6, 6-4 τη Μαρία Σάκκαρη, που έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις του Roland Garros, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Wimbledon.

Πρόωρα τελείωσε το ταξίδι της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon. H Eλληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 7-5, 6-4 από την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε την Τετάρτη (30/6) και ολοκληρώθηκε σήμερα, και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς

Στο πρώτο σετ που έγινε την Τετάρτη, η Σάκκαρη δέχθηκε συνολικά τρία μπρέικ τα οποία της κόστισαν. Στο 6ο γκέιμ η Σάκκαρη πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 3-3, αλλά η Αμερικανίδα στο 9ο γκέιμ πέτυχε νέο μπρέικ και βρέθηκε στο 5-4. Η 25χρονη τενίστρια όμως, δεν τα παράτησε.

Πίεσε και στο αμέσως επόμενο απάντησε με το ίδιο… νόμισμα για το 5-5. Για μια ακόμα φορά, όμως, δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της, με την Σέλμπι να κάνει νέο μπρέικ για το 6-5, ενώ λίγο αργότερα σέρβιρε σωστά και έφτασε στο 7-5 και στο 1-0.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ουσιαστικά σήμερα, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει αρκετά λάθη, κυρίως σε κρίσιμους πόντους. Η Σάκκαρη έχασε ένα break point στο δεύτερο γκέιμ του δεύτερου σετ, κράτησε με μεγάλη δυσκολία το σερβίς της στο πέμπτο γκέιμ, αλλά στο έβδομο η Αμερικανίδα έκανε το break και προηγήθηκε 4-3.

Η Ελληνίδα τενίστρια προσπάθησε να αντιδράσει αμέσως, αλλά δύο συνεχόμενα αβίαστα λάθη της έφεραν το 5-3 και η Ρότζερς έφτασε με το σερβίς της στο 6-4 και την πρόκριση στους «32» του Γουίμπλεντον, για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ