Μπερετίνι: «Αξίζω να είμαι εδώ, με βοηθάει να παίζω με τέτοιους αντιπάλους»

Μπερετίνι: «Αξίζω να είμαι εδώ, με βοηθάει να παίζω με τέτοιους αντιπάλους»

Ο Ματέο Μπερετίνι μίλησε για την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon, τονίζοντας πως το να παίζει με τέτοια ονόματα μόνο καλό του κάνει.

Ο Ματέο Μπερετίνι κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Wimbledon, όμως ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-1 σετ.

Ο Ιταλός τενίστας στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως αξίζει να βρίσκεται και να παίζει σε τέτοια ματς, τα οποία μόνο καλό του κάνουν επειδή ανταγωνίζεται μεγάλους αντιπάλους.

Οι δηλώσεις του Ματέο Μπερετίνι:

«Μεγάλωσα βλέποντας αυτούς τους παίκτες να παλεύουν για τους μεγάλους τίτλους. Και τώρα είμαι αυτός που προσπαθεί να τους πάρει από αυτούς.

Στο US Open έχασα από τον Ράφα και κέρδισε τον τίτλο. Στο Παρίσι έχασα από τον Νόβακ. Σημαίνει ότι αξίζω να είμαι εδώ, το νιώθω.

Σήμερα ο Νόβακ ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο, αλλά πλησιάζω. Κάθε ματς που παίζω μαζί τους με βοηθάω να τους πλησιάσω. Προφανώς βελτιώνονται και δεν είναι εύκολο. Χρειάζομαι, όμως, ματς σαν αυτό, εμπειρίες σαν αυτές.

Αυτό είπαμε με την ομάδα. Και αυτή η οργή, η απογοήτευση που έχω τώρα, με βοηθάει, θα με βοηθήσει στα μελλοντικά events».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ