Γκούλαγκονγκ Κόλεϊ: «Είμαι υπερήφανη για την Μπάρτι»

Γκούλαγκονγκ Κόλεϊ: «Είμαι υπερήφανη για την Μπάρτι»

Η πρώην πρωταθλήτρια του Wimbledon, Ιβόν Γκούλαγκονγκ Κόλεϊ, έδωσε τα συγχαρητήρια της στην Άσλεϊ Μπάρτι για την κατάκτηση του τροπαίου.

H πρώην πρωταθλήτρια του Wimbledon, Ιβόν Γκούλαγκονγκ Κόλεϊ, δήλωσε «περήφανη» για την επιτυχία να κατακτήσει το φημισμένο τουρνουά, της Αυστραλής συμπατριώτισσας της, Ασλεϊ Μπάρτι, την οποία χαρακτήρισε «μικρή αδελφή» της.

«Είμαι τόσο υπερήφανη για την Ας, για τον τρόπο που συμπεριφέρεται εντός και εκτός των γηπέδων, σχολίασε η Γκούλαγκονγκ Κόλεϊ, η οποία κατέκτησε στην καριέρα της επτά τίτλους Grand Slam, συμπεριλαμβανομένου δύο φορές του αγγλικού τουρνουά (1971, 1980).

Η Μπάρτι, η οποία κατέκτησε για πρώτη φορά το Wimbledon, έκανε ειδική αναφορά στην Γκούλαγκονγκ Κόλεϊ, χαρακτηρίζοντας την ως «φίλη και μέντορά», κατά την διάρκεια της τελετής απονομής, όπου φορούσε μία ενδυμασία… εμπνευσμένη από την συμπατριώτισσα της, το 1971.

«Νομίζω ότι είναι εμβληματική, στο να οδηγεί τους νέους αυτόχθονες ανθρώπους να πιστέψουν στα όνειρά τους. Είναι σαν μια μικρή αδερφή για εμένα, σαν μέλος της οικογένειάς μου. Νομίζω ότι ισχύει το ίδιο και για εκείνη», πρόσθεσε εμφανώς ικανοποιημένη και συγκινημένη η Γκούλαγκονγκ Κόλεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ