Ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους «8» του μονού και διπλού μικτού των Αγώνων!

Ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους «8» του μονού και διπλού μικτού των Αγώνων!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά στο μονό αλλά και στο διπλό μικτό μαζί με την Νίνα Στογιάνοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε στη σημερινή μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε εύκολα του Ισπανού Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού του ολυμπιακού τουρνουά τένις. Μάλιστα, αυτή ήταν η 21 συνεχόμενη νίκη του «Νόλε» για φέτος, του οποίου το σερί σε επίπεδο Ολυμπιάδας φτάνει τις 12 επικρατήσεις. Στους «8» θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε μια ακόμα πρόκριση αφού μαζί με την Νίνα Στογιάνοβιτς πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του διπλού μικτού τουνουά του Τόκιο.

Το σερβικό ντουέτο επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του αντίστοιχου βραζιλιάνικου των Λουίζα Στέφανι και Μαρσέλο Μέλο και θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς Λάουρα Σίγκεμουντ και Κέβιν Κράβιετζ στην ημιτελική φάση.

Να θυμήσουμε πως στους «8» του διπλού μικτού έχει προκριθεί και το ελληνικό δίδυμο των Μαρία Σάκκαρη και Στέφανου Τσιτσιπά με τους αθλητές μας να αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Πέμπτης την Αυστραλία των Άσλεϊ Μπάρτι και Τζον Πιρς για μια θέση στη ζώνη των μεταλλίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ