Η Μουγκουρούθα πήρε το ντέρμπι και το εισιτήριο για τους «16»

Η Μουγκουρούθα πήρε το ντέρμπι και το εισιτήριο για τους «16»

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα νίκησε με 2-1 την Βικτόρια Αζαρένκα στο US Open και προκρίθηκε στους «16».

Το ντέρμπι των δύο πρώην κορυφαίων της WTA, ανάμεσα στην Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και την Βικτόρια Αζαρένκα ανέδειξε νικήτρια την πρώτη με 2-1 σετ, με την Ισπανίδα να παίρνει το «εισιτήριο» για τις «16» καλύτερες τενίστριες του US Open.

Το νο9 του ταμπλό χρειάστηκε 2 ώρες και 18 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λευκορωσίδας με 6-4, 3-6, 6-2 και στην επόμενη φάση θα τεθεί αντιμέτωπη με την κάτοχο του Roland Garros, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Η Μουγκουρούθα τελείωσε το ματς με 34 winners, ενώ ήταν κι εξαιρετική στο σερβίς, χάρις στο οποίο πήρε 37/50 πόντους, διευκολύνοντας το έργο της. Αντίθετα, η πολύπειρη Αζαρένκα, κέρδισε μόλις 16/41 πόντους πίσω από το 2ο σερβίς της.

Η Κρεϊτσίκοβα από την πλευρά της είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στην Ρωσίδα, Καμίλα Ραχίμοβα, την οποία νίκησε άνετα με 6-4, 6-2, παίροντας την «παρθενική» της πρόκριση στον 4ο γύρο του αμερικανικού Major, στην πρώτη της εμφάνιση στο τουρνουά της Νέας Υόρκης.

Η Τσέχα τελείωσε τον αγώνα με 3/3 break points και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το νο134 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ