US Open – Στα προημιτελικά με ανατροπή ο Τζόκοβιτς (vids)

US Open – Στα προημιτελικά με ανατροπή ο Τζόκοβιτς (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε το πρώτο σετ από τον Τζένσον Μπρούκσμπι, ωστόσο πήρε εύκολα τα επόμενα τρία (1-6, 6-3, 6-2, 6-2) και προκρίθηκε μετά το 2018, στα προημιτελικά του US Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο 210 Grand Slam της καριέρας του.

Ο Σέρβος (Νο1) μπορεί να έχασε το πρώτο σετ από τον Αμερικανό (Νο99) Τζένσον Μπρούκσμπι, ωστόοσ έδειξε την κλάση στα επόμενα τρία (1-6, 6-3, 6-2, 6-2) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του US Open.

Ο Τζόκοβιτς απουσίασε από την οχτάδα στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις και η επιστροφή του μετά από το 2018, θα τον βρει αντιμέτωπο με τον Ιταλό (Ν08) Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για τους «8» με εύκολη επικράτηση επί του Οτέ.

Στο ανδρικό ταμπλό, θέση για τα προημιτελικά έκλεισε και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά την νίκη του με 3-0 σετ (6-4,6-4,7-6 (7) ) επί του Γιανίκ Σίνερ και τώρα τον περιμένει ο Λόιντ Χάρις, για μια θέση στους «4».

Στις γυναίκες, η Έμα Ραντουκάνου συνεχίζει να ζει το όνειρό της, καθώς προκρίθηκε στους «8» όντας στο Νο338 της παγκόσμιας κατάταξης Εκεί θα την περιμένει η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μπελίντα Μπένσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ