Σάκκαρη – «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο»

Σάκκαρη – «Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο»

Απογοητευμένη από τον εαυτό της ήταν η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα της από την Έμα Ραντουκάνου στον ημιτελικό του US Open.

Απογοητευμένη ήταν η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της από το US Open. Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε πως δεν ήταν ο εαυτός της αλλά δεν θα το βάλει κάτω, καθώς θέλει να επιστρέψει πιο δυνατή στο μέλλον.

Όσα είπε η Σάκκαρη στη Συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Ξεκάθαρα τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο. Δεν μπορούσε να βγάλω πολλά χτυπήματα, της έδωσα πολλές ευκαιρίες. Δεν την πίεσα καν με το παιχνίδι μου. Τα βρήκε όλα εύκολα από την πλευρά μου. Αλλά μπράβο της, πήρε τις ευκαιρίες της».

Για τη Ραντουκάνου: «Είναι τεράστιο αυτό που έχει πετύχει. Και οι δύο είναι νέες, παίζουν χωρίς φόβο, δεν έχουν τίποτα να χάσουν εναντίον μας. Μπράβο, όμως, και στις δύο, διότι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. Και θα παλέψουν για τον τίτλο, μπράβο που έφτασαν εδώ».

Για τη δική της εμφάνιση, αλλά και εκείνη της Μπέντσιτς: «Απουσιάζαμε από το γήπεδο παίζοντας εναντίον της. Είδα την Μπελίντα (Μπέντσιτς) χθες. Δεν θέλω να μιλήσω για εκείνη, αλλά πιστεύω να συμφωνήσει ότι δεν κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Είμαι στεναχωρημένη που δεν μπόρεσα να φτάσω στον πρώτο μου τελικό για άλλη μια φορά. Είμαι, όμως, θετική και πιστεύω ότι θα έρθει σύντομα».

Για το αν αγχώθηκε με τον αποκλεισμό της Σαμπαλένκα: «Δεν αισθάνθηκα μεγαλύτερη πίεση μετά την ήττα της Αρίνα. Δεν χειρίστηκα, όμως, σωστά τον δεύτερο ημιτελικό μου. Είχα μερικές κακές αναμνήσεις από τον προηγούμενο και δε νομίζω ότι το χειρίστηκα σωστά. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν με το μέρος σου τις περισσότερες φορές, πρέπει να το αποδεχτείς. Είμαι άνθρωπος που θα πάει σπίτι τώρα και θα αρχίσει να δουλεύει σκληρά ξανά, γιατί διανύω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Ακόμα έχω καλές πιθανότητες να τελειώσω εκεί που θέλω τη σεζόν, ανεξάρτητα από αυτό που έγινε εδώ. Πρέπει να συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου, να συνεχίσω αυτό που κάνω».

Για την έξοδό της από το court στις αρχές του αγώνα: «Πήρα λάθος μέγεθος στη φούστα μου, ήταν μεγαλύτερο. Δεν μπορούσα να παίξω, έπεφτε. Ήμουν, όμως, γρήγορη!».

Για το αν προσπάθησε να κάνει κάτι που δεν βγήκε: «Πάλεψα μέχρι τον τελευταίο πόντο. Είναι δύσκολο να ξαναμπείς στο ματς όταν τίποτα δεν πηγαίνει σωστά και όλα είναι καλά για την αντίπαλό σου. Το σερβίς μου δεν ήταν εκεί. Τα groundstrokes μου. Αστοχούσα πολύ, που δεν είναι φυσιολογικό για μένα. Δεν χειρίστηκα την πίεση ενός ακόμα ημιτελικού. Συμβαίνει, είναι ανθρώπινα συναισθήματα. Είμαι άνθρωπος που χρειάζεται χρόνο. Είμαι 26, δεν είναι ότι είμαι στην ηλικία τους, ότι είχα μεγάλα αποτελέσματα σε αυτή την ηλικία. Πρέπει να προχωρήσω βήμα-βήμα. Η καριέρα μου είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Θα αποδεχτώ αυτό που έγινε σήμερα. Όπως είπα, μου δίνει δύναμη να επιστρέψω στο court και να προπονηθώ ακόμα περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ