Εκλεψαν από τενίστρια τα ολυμπιακά της μετάλλια

Εκλεψαν από τενίστρια τα ολυμπιακά της μετάλλια

Η Ρωσίδα τενίστρια, Ελενα Βεσνίνα, έπεσε θύμα κλοπής, με τους διαρρήκτες μεταξύ άλλων να κλέβουν τα δύο ολυμπιακά μετάλλια που είχε κερδίσει σε Ρίο και Τόκιο.

Θύμα κλοπής έπεσε η Ελενα Βεσνίνα.

Η Ρωσίδα τενίστρια, πρώην Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, είχε βγει για φαγητό με τον σύζυγό της, Πάβελ Ταμπούνστοβ, όταν οι διαρρήκτες πήδηξαν τον φράκτη και εισέβαλαν στο σπίτι της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο μήνυμά της στα social media, η διάρρηξη έγινε μέρα μεσημέρι, με τους διαρρήκτες μεταξύ άλλων να αφαιρούν από το σπίτι της Βεσνίνα τα δύο ολυμπιακά μετάλλια που είχε κατακτήσει σε Ρίο και Τόκιο.

Το 2016 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο διπλό, ενώ στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο μεικτό διπλό.

«Λείψαμε μόνο λίγες ώρες. Τα μετάλλια ήταν σε μια αθλητική τσάντα, όχι σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος. Δεν τα είχα στο χρηματοκιβώτιο, γιατί ήθελα να τα δείξω στα παιδιά στον σύλλογο. Οι ληστές άνοιξαν και το χρηματοκιβώτιο και παρόλα αυτά δεν δούλεψε ο συναγερμός. Όταν επιστρέψαμε καταλάβαμε ότι κλάπηκαν τα δυο μετάλλια.

Θέλω να δείξω στην κόρη μου τι μπορεί να κάνει η μαμά της. Ξέρετε, δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να παίζω ξανά τένις. Δεν επιστρέφω απλά επειδή πρέπει να το κάνω. Έχω κάνει τις επιλογές μου και δε βιάζομαι, όλα έρχονται φυσιολογικά. Απολαμβάνω να παίζω τένις. Το τένις δεν τελείωσε ποτέ για μένα. Είναι μέρος της ζωής μου και πάντα θα είναι. Δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ