Σαράποβα : Χάνει το Όπεν του Μαϊάμι

Σαράποβα : Χάνει το Όπεν του Μαϊάμι

Ούτε η Μαρία Σαράποβα θα καταφέρει να δώσει το παρών στο Όπεν του Μαϊάμι, με τη Ρωσίδα τενίστρια να έρχεται μνα προστεθεί σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό απουσιών.

Χωρίς την Μαρία Σαράποβα θα διεξαχθεί το Όπεν του Μαϊάμι. Η 31χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό χέρι, που την αναγκάζει να μείνει για ένα διάστημα εκτός αγώνων και μοιραία θα χάσει αυτό το σημαντικό τουρνουά. Στην θέση της προσκλήθηκε η Αμερικανίδα Τζένιφερ Μπράντι.

Το πλήγμα είναι μεγάλο για τους διοργανωτές, καθώς η δική της απουσία έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, Λούσι Σαφάροβα, Μαργκαρία Γκασπαριάν, Λάουρα Σίγκμουντ, Μιριάνα Λούσιτς Μπαρόνι, Κατερίνα Κοζίοβα, Άνα Κόνιουχ, Πενγκ Σουάι, οι οποίες επίσης απέσυραν την συμμετοχή τους.

Ο διευθυντής του τουρνουά Τζέιμς Μπλέικ, ο οποίος ανακοίνωσε την απουσία της Σαράποβα, δήλωσε στην συνέχεια: «Γνωρίζουμε καλά πόσο πολύ ήθελε η Μαρία να αγωνιστεί στο Μαϊάμι κι έτσι αντιλαμβάνομαι την απογοήτευσή της. Δυστυχώς και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει στα γήπεδα όσο το δυνατόν συντομότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ