Δέσμευση η επιτυχία του Davis Cup από την Ε.Φ.Ο.Α.

Δέσμευση η επιτυχία του Davis Cup από την Ε.Φ.Ο.Α.

Η Ε.Φ.Ο.Α. δεσμεύτηκε μέσω του διευθυντή της διοργάνωσης Αλέξης Ζητρίδης, για την ομαλή διεξαγωγή του Davis Cup στην Ελλάδα.

Στη σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλεται και η οποία στοχεύει στην πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Τένις στο World Group I του Davis Cup, στην άρτια οργάνωση και στην ασφάλεια των αγώνων, αναφέρθηκε ο διευθυντής της διοργάνωσης Αλέξης Ζητρίδης, ενόψει των αναμετρήσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τη Λιθουανία.

«Για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της πανδημίας, η Ε.Φ.Ο.Α. φιλοξενεί στην Ελλάδα τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες όπως είναι η αναμέτρηση Ελλάδας – Λιθουανίας για την άνοδο στο World Group I, την κορυφαία κατηγορία του Davis Cup, στην οποία η Ελλάδα δεν έχει βρεθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, του Ρικάρντας Μπεράνκις και των υπόλοιπων αθλητών των δύο Εθνικών ομάδων, αποτελούν εγγύηση για εξαιρετικό θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες στις 18 και 19/9 στα ανακατασκευασμένα «σκληρά» γήπεδα του Lyttos Beach στην Κρήτη.

Στοίχημα και δέσμευση για εμάς ως διοργανωτές είναι, στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε σήμερα, να υλοποιήσουμε αγώνες που όχι μόνο θα ικανοποιούν τα υψηλά standards της ITF αλλά θα τα ξεπερνούν, προσφέροντας τόσο στους αθλητές, όσο και στους φίλους του τένις που θα τους παρακολουθήσουν από κοντά ή από την πλατφόρμα της Cosmote TV, μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία.

Με προτεραιότητα μας την ασφάλεια της υγείας όλων, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε αθλητές και κοινό στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach σε μια γιορτή του τένις.
Καλή επιτυχία στα παιδιά μας».

Η διοργάνωση διεξάγεται με την υποστήριξη του υφυπουργείου Αθλητισμού και της γενικής γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ