Σάκκαρη – «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου»

Σάκκαρη – «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την ήττα της στον τελικό του τουρνουά της Οστράβα και τόνισε ότι αν και δεν ήταν η μέρα της, η φετινή ήταν η χρονιά της.

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε συγχαρητήρια στην Κονταβέιτ για την κατάκτηση του Ostrava Open, στις δηλώσεις της στο court, τονίζοντας ότι φέτος ήταν η χρονιά της, ωστόσο σήμερα (26/09) δεν ήταν σε καλή μέρα.

Παράλληλα τόνισε ότι φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας της, ωστόσο σήμερα δεν ήταν η μέρα της για να πάρει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

«Συγχαρήτηρια Ανέτ, το αξίζες. Είσαι απίστευτος άνθρωπος, ξέρω ότι αρχίσαμε μαζί στην Αυστραλία, κλεισμένες σε ένα δωμάτιο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου. Ήταν απίστευτο που την ξαναείδα.. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για το τουρνουά.

Ευχαριστώ επίσης την ομάδα μου, ήταν δύσκολη και καλή χρονιά για μένα. Ήταν η χρονιά μου η φετινή. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Τομ (σ.σ. ο πορπονητής της Σάκκαρη) σε ευχαριστώ για την υπομονή σου να με βελτιώσεις στις προπονήσεις αλλά και για όλη τη βοήθεια που μου προσφέρεις. Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ, ελπίζω του χρόνου να επιστρέψω εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ