Τέλος η χρονιά για την Μπάρτι

Τέλος η χρονιά για την Μπάρτι

Η Ασλεϊ Μπάρτι αποφάσισε να μην αγωνισθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου καθώς θέλει να δώσει προτεραιότητα στην αποθεραπεία της.

Η Ασλεϊ Μπάρτι, η οποία δεν συμμετείχε στο Indian Wells και για στο Billie Jean King Cup (σ.σ. πρώην Fed Cup), δεν θα υπερασπισθεί τον τίτλο της στο Masters γυναικών, που θα φιλοξενηθεί από τις 10 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου στην Γκουανταλαράχα, στο Μεξικό (σ.σ. με την συμμετοχή και της Μαρίας Σάκκαρη), καθώς αποφάσισε να μην αγωνισθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Αυστραλή επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, κατέκτησε μέσα στο 2021 πέντε διεθνή τουρνουά και συγκεκριμένα, το Γουίμπλεντον και τις διοργανώσεις που έγιναν στο Μαϊάμι, στην Μελβούρνη, στην Στουτγάρδη και στο Σινσινάτι.

«Ηθελα να ξέρουν όλοι ότι δεν θα συμμετάσχω σε κανένα τουρνουά το 2021, συμπεριλαμβανομένου του Masters γυναικών στο Μεξικό», δήλωσε σχετικά η 25χρονη Μπάρτι και πρόσθεσε: ««Πρέπει να δώσω προτεραιότητα στο σώμα μου και στην αποθεραπεία μου και να επικεντρωθώ στην σκληρή προετοιμασία πριν από το Australian Open τον Ιανουάριο. Με την συνεχιζόμενη αβεβαιότητα για επιστροφή στο Κουίνσλαντ και την υποχρεωτική καραντίνα, δεν είμαι διατεθειμένη να αλλάξω την προετοιμασία μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ