Λάκη, έτοιμη για κούπα!

Λάκη, έτοιμη για κούπα!

Η Μιχαέλα Λάκη προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά που γίνεται στο Ηράκλειο και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Νικόλ Κιρίν, με στόχο τον πρώτο της επαγγελματικό τίτλο!

Την πρόκρισή της στον τελικό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης, πανηγύρισε η Μιχαέλα Λάκη.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν η αντίπαλό της, Μαρτίνα Σπιγκαρέλι, πήρε το πρώτο με 6-3, αλλά στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με 6-4, 6-3 πήρε τα επόμενα δύο σετ και μαζί την πρόκριση για τον τελικό.

Η αθλήτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου ξεπέρασε το εμπόδιο της Ιταλίδας και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο χωμάτινο τουρνουά του Ηρακλείου. Στον δρόμο για τον τελικό η 16χρονη απέκλεισε κατά σειρά τις Ουσιγιάμα (3-6, 6-3, 6-1), Αλμπα Ρέι Γκαρσία (6-1, 6-3), Μπιάνκα Ελενα Μπαρμπουλέσκου (6-0, 6-3) και Μαρτίνα Σπιγκαρέλι (3-6, 6-4, 6-3).

Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο της επαγγελματικό τίτλο, η Μιχαέλα Λάκη θα αντιμετωπίσει την Νικόλ Κιρίν, Νο.4 του ταμπλό, η οποία στα ημιτελικά κέρδισε την Ιταλίδα, Νικόλ Φόσα Χουέργκο, Νο.2 του ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ