Πότε είναι ο ημιτελικός, ποιόν θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Πότε είναι ο ημιτελικός, ποιόν θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Αυστραλιανού OPEN και... βλέπει κούπα. Με ποιόν θα δώσει τη μεγάλη «μάχη» στους «4» και πότε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια ασύλληπτη εμφάνιση στα προημιτελικά του Αυστραλιανού OPEN, διέλυσε τον… πολυδιαφημισμένο Γιάνικ Σίνερ (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης της Μελβούρνης, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Στόχος είναι η κούπα!

Ωστόσο, ποιός είναι ο δρόμος προς το τρόπαιο; Ποιά τα εμπόδια που θα κληθεί να ξεπεράσει; Και πότε έχει οριστεί η επόμενη «μάχη»; Ας τα δούμε αναλυτικά…

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος σε Grand Slam στην καριέρα του, κόντρα στον νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Λογικά ο Στεφ προτιμάει τον Καναδό, καθώς του έχει πάρει ολοκληρωτικά τον άερα. Συγκεκριμένα, εναντίον του μετράει πέντε διαδοχικές νίκες και αυτό είναι κάτι το οποίο θα παίξει το ρόλο του σε μια ενδεχόμενη αναμέτρηση τους στους «4».

Καλώς η κακώς όμως φαβορί για να βρεθεί στον δρόμο του Τσιτσιπά είναι Ντανίλ Μεντβέντεφ, κόντρα στον οποίο ο 23χρονος δεν τα πάει και τόσο καλά (6-2 υπέρ του Ρώσου το head to head).

Όπως και να ‘χει, όποιος από τους δύο και να βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου, θα «κονταροχτυπηθεί» μαζί του για το… χρυσό εισιτήριο την Παρασκευή (28/1).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλος ημιτελικός έχει ήδη βγει και πρόκειται για μία μάχη ανάμεσα στον Μπερετίνι και τον Ναδάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ