Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στο Davis Cup

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στο Davis Cup

Οι 12 ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλος της Εθνικής ομάδας στα πλέι οφ για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Davis Cup.

Η Εθνική ομάδα τένις με επική ανατροπή (3-2 από 0-2) κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τζαμάικας και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έχοντας πιθανότατα στη σύνθεσή της και τον Στέφανο Τσιτσιπά, θα παλέψει για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Davis Cup.

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν και τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ του World Group I και World Group II του Davis Cup και προέκυψαν οι 24 ομάδες, που θα μπουν στην κληρωτίδα και θα προκύψουν τα ζευγάρια των παιχνιδιών που θα γίνουν τον Σεπτέμβρη.

Η Ελλάδα βρίσκεται στους αδύναμους, μαζί με τις Κινεζική Ταϊπέι, Μπαρμπάντος, Εσθονία, Αίγυπτος, Βουλγαρία, Χονγκ Κονγκ, Ινδονησία, Ελ Σαλβαδόρ, Λετονία, Μονακό και Ιρλανδία.

Στους ισχυρούς μεταξύ άλλων βρίσκεται η Λευκορωσία, η οποία έχει αποκλειστεί προσωρινά από τις διοργανώσεις της ITF λόγω της βοήθειά της στην εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και δεν έχει τη δεδομένη στιγμή δικαίωμα συμμετοχής στο Davis Cup.

Ουδείς γνωρίζει ακόμα εάν θα αλλάξει κάτι μέχρι τον Σεπτέμβρη. Με τα τωρινά δεδομένα, στους ισχυρούς βρίσκονται οι παρακάτω χώρες: Ουζμπεκιστάν, Ουρουγουάη, Λίβανος, Λιθουανία, Βολιβία, Λευκορωσία, Πολωνία, Δομινικανή Δημοκρατία, Σλοβενία, Δανία, Νότια Αφρική και Τυνησία.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν είτε το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, είτε το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Ισχυροί:

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ [25]
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ [33]
ΛΙΒΑΝΟΣ [38]
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ [41]
ΒΟΛΙΒΙΑ [44]
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ [46] – Αποβλήθηκε
ΠΟΛΩΝΙΑ [47]
ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ [48]
ΣΛΟΒΕΝΙΑ [49]
ΔΑΝΙΑ [50]
ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ [53]
ΤΥΝΗΣΙΑ [54]

Αδύναμοι:

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΑΪΠΕΪ [55]
ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ [56]
ΕΣΘΟΝΙΑ [58]
ΑΙΓΥΠΤΟΣ [59]
ΕΛΛΑΔΑ [60]
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ [62]
ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ [64]
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ [65]
ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ [67]
ΛΕΤΟΝΙΑ [70]
ΜΟΝΑΚΟ [71]
ΙΡΛΑΝΔΙΑ [77]

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ