Λάκη και Χριστοφή σκορπούν… τρόμο! (vid)

Λάκη και Χριστοφή σκορπούν… τρόμο! (vid)

Η Μιχαέλα Λάκη επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ της Αναστασία Σουκχότινα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στο Μοναστίρ της Τυνησίας – Πρόκριση και στο διπλό για Λάκη και Χριστοφή.

Είναι μαχήτρια και το απέδειξε για μια ακόμα φορά! Η Μιχαελα Λάκη μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στη αναμέτρηση με την Αναστασία Σουκχότινα για τον πρώτο γύρο του τουρνουά που γίνεται στο Μοναστίρ, αλλά κατάφερε να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Η Ρωσίδα, Νο. 4 του ταμπλό και Νο. 675 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε το πρώτο σετ με 6-4, αλλά η συμπατριώτισσά μας δεν τα παράτησε. Πάλεψε και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Η Μιχαέλα πήρε το δεύτερο σετ με το επιβλητικό 6-1 και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Στο τρίτο η Αναστασία Σουκχότινα προηγήθηκε με 4-2 games, αλλά η Λάκη και πάλι δεν τα παράτησε. Παίζοντας μυαλωμένο τένις και με περίσσιο θάρρος, αλλά και… θράσος, πήρε τα επόμενα τέσσερα games και με 6-4 πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη. Ένα ματς που διήρκησε 2 ώρες και 24 λεπτά, με την Ελληνίδα τενίστρια να αποδεικνύει ότι είναι πολύ σκληρή για να… πεθάνει. Στον δεύτερο γύρο η 16χρονη θα αντιμετωπίσει την Σελίν Ναέφ από την Ελβετία, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ιταλίδας, Ανιτα Μπερτολίνι.

Η Μιχαέλα, όμως, σήμερα δεν αγωνίστηκε μόνο στο μονό, αλλά έπαιξε και στο διπλό, όπου με συμπαίκτρια την Ελενα Χριστοφή πέτυχαν μια μεγάλη νίκη και προκρίθηκαν στους «8» του τουρνουά. Οι Ελληνίδες επικράτησαν με ανατροπή 2-1 σετ (4-6, 6-2, 10-4) των Ιταλίδων, Καρόλα Καβέλι και Βαλεντίνα Λοσκιάλε και πέρασαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αυτή μάλιστα ήταν η 5η σερί νίκη για τις Λάκη και Χριστοφή, οι οποίες πριν από λίγες μέρες κατέκτησαν τον τίτλο στα δίπλα στο Μοναστίρ, παίζοντας εξαιρετικό τένις καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Στους «8» θα αντιμετωπίσουν την Βουλγάρα, Τζούλια Τερζίσκα και τη Βελγίδα, Ελίς Βανλάνγκεντονκ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Χριστοφή παίζει και στο μονό, με την Ελληνίδα τενίστρια να ξεκινάει αύριο την περιπέτειά της στο τουρνουά του Μοναστίρ, έχοντας μάλιστα πολύ δύσκολο έργο, αφού θα αντιμετωπίσει την Τζούλια Τερζίσκα: Νο. 1 του ταμπλό και Νο. 584 στην παγκόσμια κατάταξη.

Με τις δύο Ελληνίδες τενίστριες στο Μοναστίρ βρίσκεται επίσης ο προπονητής της ακαδημίας του Φοίβου Μιχαλόπουλου, Ακης Αμουτζάς, ο οποίος προπονεί τις δύο αθλήτριες στην Τυνησία και έχει καταφέρει να τις μετατρέψει σε… φόβο και τρόμο για τις αντιπάλους τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ