Στον τελικό του Miami Open Σβίατεκ και Οσάκα

Στον τελικό του Miami Open Σβίατεκ και Οσάκα

Η Ίγκα Σβίατεκ και η Ναόμι Οσάκα είναι οι δύο τενίστριες που θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του Miami Open.

Ασταμάτητη είναι η Ιγκα Σβίατεκ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Miami Open. Η 20χρονη Πολωνή πρωταθλήτρια επικράτησε με 6-2, 7-5 και απέκλεισε την Τζέσικα Πέγκουλα. Η Σβίατεκ θα δώσει τη μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου του τουρνουά της Φλόριντα κόντρα στην Ναόμι Οσάκα.

Να σημειωθεί πως η Σβίατεκ έφθασε τις 16 συνεχόμενες νίκες και έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδό της στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης από την ερχόμενη Δευτέρα. Αν η Σβίατεκ κατάφερει να κατακτήσει το Μαϊάμι, θα γίνει μόλις η τέταρτη τενίστρια στην ιστορία που κερδίζει το «Sunshine Double» (Miami Open, Indian Wells) μετά τις Στέφι Γκραφ (1994, 1996), Κιμ Κλάιστερς (2005) και Βικτόρια Αζαρένκα (2016).

Από την πλευρά της η Οσάκα προκρίθηκε σε τελικό WTA διοργάνωσης μετά από 13 μήνες. Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια κέρδισε με σπουδαία ανατροπή την χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς με 4-6, 6-3, 6-4, και προκρίθηκε στον 1ο της τελικό στο Μαϊάμι και συνολικά 11ο της καριέρας της. Από το Φεβρουάριο του 2021 έχει να αγωνιστεί σε τελικό μεγάλου τουρνουά η πρώην Νο 1 και νυν Νο 77 τενίστρια του κόσμου. Τότε, είχε κατακτήσει το Open της Αυστραλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ