Ναδάλ: «Μεγάλος στόχος μου είναι το Ρολάν Γκαρός»

Ναδάλ: «Μεγάλος στόχος μου είναι το Ρολάν Γκαρός»

Ο Ράφα Ναδάλ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για το γαλλικό Όπεν, μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά.

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Masters της Μαδρίτης την Τετάρτη, απέναντι σε έναν εκ των Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και Αλεξάντερ Μπουμπλίκ και στη συνένευευξη Τύπου ανέφερε πως θα κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος για το Roland Garros, καθώς ο τραυματισμός στα πλευρά τον κράτησε πίσω.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ναδάλ: 

«Ήταν δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες, πονούσα αρκετά στα πλευρά μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν δυο κακές εβδομάδες και η συμμετοχή μου σ’ αυτό το τουρνουά ήταν πολύ οριακή. Το γνώριζα πως θα ήταν δύσκολο να έπαιζα εδώ, όμως ο μεγάλος στόχος μου είναι το Roland Garros. Το σημαντικότερο για μένα είναι όταν φτάσω στο Παρίσι να είμαι υγιής και σε καλή κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως έχω 3 εβδομάδες μπροστά μου και αυτό σημαίνει πως υπάρχει αρκετός χρόνος».

«Γνωριζόμαστε εδώ και αρκετό καιρό και προφανώς ήταν ξεκάθαρο ότι θα έφτανε σ’ αυτό το επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, αλλά και για τη χώρα μας, χρειαζόμαστε κάποιον που θα συνεχίσει τις επιτυχίες για το ισπανικό τένις».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ