Τσιτσιπάς: «Βρίσκω τον δρόμο μου»

Τσιτσιπάς: «Βρίσκω τον δρόμο μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη επί του Κάρεν Κατσάνοφ και την πρόκριση στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά Masters που γίνεται στη Ρώμη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έχασε το πρώτο σετ στο παιχνίδι με τον Κάρεν Κατσάνοφ, αλλά στη συνέχει αντέδρασε, πήρε τα δύο επόμενα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά Masters που πραγματοποιείται στη Ρώμη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη και σιγά σιγά βρίσκει τον δρόμο του. «Ήταν ένα εξαιρετικό ματς. Ανέβασα το παιχνίδι μου στο δεύτερο σετ, μπόρεσε να δώσω συνέχεια μετά από κάθε πόντο. Χαλάρωσα λίγο και συγκεντρώθηκα στο βάθος λίγο περισσότερο. Σέρβιρα πολύ καλά προς το τέλος του τρίτου σετ. Κατάφερα να μείνω ψύχραιμος σε κάθε σερβίς, δεν βιαζόμουν. Προσπάθησα να οραματιστώ τα σχέδιά μου και ήταν ένα εξαιρετικό τελευταίο γκέιμ».

Για το γεγονός ότι τόσο στο ματς με τον Ντιμιτρόφ όσο και στο παιχνίδι με τον Κατσάνοφ έχασε σετ:  «Δεν ήταν εύκολοι αγώνες, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι βρίσκω τον δρόμο μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ