Εκτός Roland Garros ο Μπερετίνι

Εκτός Roland Garros ο Μπερετίνι

Ο Ματέο Μπερετίνι δεν θα πάρει μέρος στο Roland Garros, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, καθώς δεν θα προλάβει να είναι απόλυτα έτοιμος.

Εκτός Roland Garros θα μείνει εφέτος ο Ματέο Μπερετίνι (νο8 στην παγκόσμια κατάταξη), με τον Ιταλό ν΄ ανακοινώνει στα social media ότι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το δεύτερο μεγάλο Grand Slam του 2022.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Μπερετίνι, ο οποίος πέρυσι είχε φτάσει έως τους «8» του Γαλλικού Όπεν όπου ηττήθηκε από το Νόβακ Τζόκοβιτς, υποβλήθηκε σε επέμβαση στον καρπό του δεξιού του χεριού, ενώ νωρίτερα είχε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στο Australian Open φτάνοντας έως τους ημιτελικούς. Το ρεκόρ του μέχρι να μπει στο χειρουργείο ήταν 9-6.

Στην ανάρτησή του ο Ιταλός αναφέρει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον καρπό του, πλέον, από την άλλη, όμως, δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα προετοιμαστεί για να ξεκινήσει κανονικά τη σεζόν στο γρασίδι.

«Είχα μία πολύ θετική ενημέρωση από το ιατρικό τιμ. Επιστρέφω στις προπονήσεις εντός κορτ σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το χέρι μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δουλεύω σκληρά για να βρεθώ σε καλή φυσική κατάσταση» έγραψε στο λογαριασμό του στο instagram ο Μπερετίνι και προσθέτει:

«Η ομάδα μου κι εγώ αποφασίσαμε ότι δεν θα ήταν λογικό να επιστρέψω απευθείας σε αγώνες των πέντε σετ στο Roland Garros. Οπότε η επιστροφή μου θα καθυστερήσει προκειμένου να αγωνιστώ σε ολόκληρη την σεζόν στο γρασίδι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ