Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να βρεθώ στο επίπεδο του Τζόκοβιτς, είναι έμπνευση»

Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να βρεθώ στο επίπεδο του Τζόκοβιτς, είναι έμπνευση»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την ήττα στον τελικό της Ρώμης, τονίζοντας ότι θέλει να φτάσει στο επίπεδο του.

Μετά την ήττα στον τελικό της Ρώμης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τόνισε πως θέλει να φτάσει στο επίπεδό του Σέρβου, ενώ ο Νόλε από την πλευρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο.

«Δεν περίμενα να πάω τόσο καλά. Είναι εκπληκτικό έχω εδώ την οικογένεια και φίλους από την Ελλάδα, συγχαρητήρια στον Νόβακ έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Θα ήθελα να βρεθώ στο επίπεδό σου, είσαι έμπνευση για εμένα. Κάναμε προπόνηση μαζί πριν χρόνια, ήταν υπέροχο και έχουμε κάνει μεγάλο δρόμο από τότε και θέλω να απολαύσω το συγκεκριμένο απόγευμα στη Ρώμη σε ένα τόσο σημαντικό γήπεδο.

Εγώ και η Ιταλία έχουμε ιδιαίτερο δεσμό. Έχω παίξει εδώ στην αρχή της καριέρας μου και με αναγνώρισαν, ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός μαζί μου. Είχα έρθει παλία σα θεατής και έβλεπα από ψηλά και σήμερα είμαι εδώ κάτω και είναι τρομερό.

Χωρίς τους χορηγούς ένα τουρνουά σαν αυτό δε θα ήταν δυνατό, όπως και όλους όσους ήταν εδώ από τη διοργάνωση από τα ball boy μέχρι τους φυσιοθεραπευτές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Από την πλευρά του ο Νόβακ Τζόκοβιτς είπε: «Συγχαρητήρια στον Στέφανο για μία σπουδαία βδομάδα και είσαι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πολύ δεν το καταλαβαίνουν αλλά σε ξέρω είσαι ταπεινός και ελπίζω να γίνεις ένας από τους ηγέτες της επόμενη γενιάς.

Ευχαριστώ την ομάδα και τους φιλάθλους μου. Μου δίνουν όλοι κίνητρο και με βοηθούν για να πάω μπροστά και να πετύχω όλα όσα θέλω, ευχαριστώ πολύ. Όπως είπε και ο Στέφανος ευχαριστώ την οργάνωση και τους χορηγούς.

Είναι ένα τουρνουά που προσπαθώ να κερδίσω την αυτοπεποίθηση μου ξανά. Μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη χώρα με την ενέργεια που έχει. Θέλω να πω ότι ακόμα και αυτό ο μικρός μου γιος Στέφανο έπαιξε το πρώτο του ματς σε ηλικία επτά ετών».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ