Αποκλείστηκε η Παπαμιχαήλ, προκρίθηκε η Γραμματικοπούλου

Αποκλείστηκε η Παπαμιχαήλ, προκρίθηκε η Γραμματικοπούλου

Η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Ρολάν Γκαρός από την Μποναβεντούρε με 2-1 σετ, ενώ η Γραμματικοπούλου κέρδισε με 2-0 την Σάβινικ.

Βίοι αντίθετοι για Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η πρώτη ηττήθηκε από την Ισαλίν Μποναβεντούρε με 2-1 σετ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Ρολάν Γκαρός και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ η δεύτερη επικράτησε της Βαλέρια Σάβινικ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, κάνοντας το πρώτο βήμα για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του γαλλικού Οπεν.

Η Παπαμιχαήλ δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι με την Μποναβεντούρε και έχασε το πρώτο σετ με 6-1. Στο δεύτερο, ωστόσο, αντέδρασε και με 6-3 ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ προηγήθηκε με 5-3 και σέρβιρε για να κερδίσει το ματς, αλλά δέχθηκε μπρέικ. Το σετ οδηγήθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ, με την Βελγίδα να το παίρνει με 10-4.

Αντίθετα, η Γραμματικοπούλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Βαλέρια Σάβινικ και με 6-4, 6-1 πέρασε στον δεύτερο γύρο της προκριματικής φάσης του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισαμπέλα Σινίκοβα, που απέκλεισε με 2-0 σετ την Βιτάλια Ντιατσένκο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ