Σάκκαρη: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την εμφάνισή μου»

Σάκκαρη: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την εμφάνισή μου»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη επί της Μαρία Καμίλα Οσόριο και δήλωσε ευχαριστημένη για την εμφάνισή της απέναντι στην Κολομβιανή.

Με το δεξί ξεκίνησε την grass season η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί με 2-0 σετ της Κολομβιανής Μαρία Καμίλα Οσόριο (6-2, 6-3) και να παίρνει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Νότιγχαμ.

Μια νίκη που θα βοηθήσει πολύ την συμπατριώτισσά μας και στην ψυχολογία της, με την 26χρονη να δηλώνει χαρούμενη για την εμφάνισή της απέναντι στην Κολομβιανή. «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, ήταν ο πρώτος αγώνας στη σεζόν του γρασιδιού για μένα και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου», ανέφερε και πρόσθεσε:  «Το γρασίδι είναι μια επιφάνεια στην οποία πρέπει να συνηθίσεις, πρέπει να περάσεις πολύ χρόνο στο γήπεδο, είτε παίζοντας αγώνες είτε στην προπόνηση, γι’ αυτό παίζω και στα διπλά εδώ. Προσπαθώ να βελτιώσω την απόδοσή μου».

Για τον κόσμο και το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη σε γεμάτες κερκίδες: «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, είναι μια ωραία μέρα σήμερα και ο κόσμος μπορούσε να έρθει εδώ και να δει τένις. Έχει κάποια πολύ καλά παιχνίδια σήμερα για να δει. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και θα τα πούμε μεθαύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ