Σάκκαρη: «Με βοήθησε η διακοπή»

Σάκκαρη: «Με βοήθησε η διακοπή»

Η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε πως η διακοπή την βοήθησε να επανέλθει στο παιχνίδι και να καταφέρει τελικά να πάρει τη νίκη.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε την ανατροπή κόντρα στη Ρεμπέκα Μαρίνο και πήρε τη νίκη-πρόκριση για τους «8» του τουρνουά του Νότιγχαμ, με την Ελληνίδα τενίστρια να παραδέχεται πως βοηθήθηκε από τη διακοπή λόγω της βροχής.

Όσα είπε η Σάκκαρη:

Για τη νίκη: «Ήταν δύσκολο ματς, διαφορετικό από τα άλλα που έχω παίξει στο παρελθόν», είπε η 26χρονη τενίστρια, που θα παίξει στα προημιτελικά για τρίτη φορά. «Έχει μεγάλο σερβίς και βρήκε εξαιρετικά χτυπήματα ειδικά στο πρώτο σετ. Ήταν κουραστικό για όλους μας σήμερα και ειδικά για εσάς, που έπρεπε να μας περιμένετε στη βροχή, γι’ αυτό σας ευχαριστούμε που μείνατε».

Για τη διακοπή: «Για μένα ήταν καλό σήμερα, για να αποσυνδεθώ και να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω για να νικήσω. Ήταν καλό πράγμα για μένα η διακοπή, αλλά όχι για κάθε μέρα! Ελπίζω να μη βρέξει στη συνέχεια, γιατί είναι υπέροχο τουρνουά όταν ο ήλιος λάμπει».

Για την περίπτωση να παίξει στον τρίτο φετινό της τελικό: «Δεν σκέφτομαι έτσι. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο επόμενο ματς που είναι αύριο και είναι δύσκολη αντίπαλος. Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος όταν είμαστε στα προημιτελικά. Θα προσπαθήσω να νικήσω και να μείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ