Στη Σαντορίνη η Πάουλα Μπαντόσα: «Τέλειο μέρος…» (pics)

Στη Σαντορίνη η Πάουλα Μπαντόσα: «Τέλειο μέρος…» (pics)

Η Ισπανίδα τενίστρια, No. 4 στην παγκόσμια κατάταξη, κάνει διακοπές στη Σαντορίνη και ιαφημίζει την Ελλάδα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ομορφιές της Ελλάδας έχει η Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα, Νο. 4 στην παγκόσμια κατάταξη, βρίσκεται στη Σαντορίνη και με τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διαφημίζει τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η 24χρονη, μετά τον αποκλεισμό της στους «16» του Γουίμπλεντον από τη Σιμόνα Χάλεπ (2-0), ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει μερικές ανέμελες στιγμές με τον σύντροφό της και φυσικά να γεμίσει τις μπαταρίες της, ενόψει του αμερικάνικου swing.

Διαβάστε επίσης: Ο Ελληνας «μαέστρος» πίσω από τη νέα βασίλισσα του Γουίμπλεντον (pics+vids)

Η Μπαντόσα «μαγεύτηκε» με τις ομορφιές της χώρας μας και δημιούργησε ένα άλμπουμ με 9 φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί του Αιγαίου, με την 24χρονη μάλιστα να τονίζει ότι η Σαντορίνη είναι το «τέλειο μέρος για να ζεις».

Τις επόμενες ημέρες η τενίστρια από την Ιβηρική θα πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να αρχίσει την προετοιμασία της ενόψει του US Open, που είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Αυγούστου. Η Ισπανίδα, όπως και οι υπόλοιποι κορυφαίο τενίστες και τενίστριες του πλανήτη, πριν το τελευταίο Grand Slam της φετινής σεζόν θα αγωνιστεί σε κάποια τουρνουά στις ΗΠΑ.

Δείτε την ανάρτηση της Μπαντόσα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ