Ίγκα Σφιόντεκ – Ονς Ζαμπέρ 2-0: Η νέα «βασίλισσα» της Νέας Υόρκης

Ίγκα Σφιόντεκ – Ονς Ζαμπέρ 2-0: Η νέα «βασίλισσα» της Νέας Υόρκης

Η Ίγκα Σφιόντεκ επικράτησε της Ονς Ζαμπέρ με 2-0 σετ και κατέκτησε το US Open.

H νέα «βασίλισσα» της Νέας Υόρκης ακούει στο όνομα Ίγκα Σφιόντεκ! Η Πολωνή κορυφαία τενίστρια του κόσμου χρειάστηκε μόλις 111 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ονς Ζαμπέρ και να φτάσει στην κατάκτηση του US Open για πρώτη φορά επικρατώντας με 2-0 σετ {6-2, 7-6(5)}.

Αυτός ήταν ο τρίτος Grand Slam τίτλος στην καριέρα της 21χρονης αθλήτριας, και δεύτερος για τη φετινή σεζόν, καθώς νωρίτερα είχε φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Roland Garros το οποίο και κατέκτησε.

Στο πρώτο σετ, η Σφιόντεκ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην αντίπαλό της, φτάνοντας σχετικά εύκολα στο 6-2, κάτι που της έδωσε την ώθηση και την ηρεμία στο δεύτερο σετ, για να μπορέσει να κλειδώσει το τρόπαιο.

Παρόλα αυτά η Τυνήσια, Ζαμπέρ, δεν ήταν αποφασισμένη να τα παρατήσει και κατάφερε να μετατρέψει σε ντέρμπι σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο σετ. Μπόρεσε να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, όμως εκεί η Σφιόντεκ έδειξε γιατί είναι το Νο.1 του κόσμου και έτσι έφτασε στο 2-0 και φυσικά στην κατάκτηση του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ