Η Σερίφ αντίπαλος της Σάκκαρη στον τελικό της Πάρμα

Η Σερίφ αντίπαλος της Σάκκαρη στον τελικό της Πάρμα

Την Αιγύπτια Μαγιάρ Σερίφ, θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (1/10) στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Η Μαγιάρ Σερίφ θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Η 26χρονη Αιγύπτια τενίστρια, Νο 74 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά τη Ρουμάνα Άννα Μπογκντάν με 6-4, 3-6, 6-4 και εξασφάλισε θέση σε έναν τελικό του WTA Tour μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα της (ήταν φιναλίστ πέρυσι στο Κλουζ-Ναπόκα, στη Ρουμανία).

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ – Τότεναμ 3-1: 3άρα και κορυφή για τους «κανονιέρηδες»

Οι δύο παίκτριες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες πέρυσι στο τουρνουά της Ντόχα, όπου η Σάκκαρη είχε πάρει πολύ εύκολα τη νίκη με 6-0, 6-3. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ημιτελικοί ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για χθες (30/9), αλλά αναβλήθηκαν λόγω βροχής και μετατέθηκαν για σήμερα.

Ο προγραμματισμός του τελικού δεν άλλαξε και πλέον οι δύο φιναλίστ είναι υποχρεωμένες να δώσουν δεύτερο αγώνες μέσα σε μία ημέρα, με τη Σερίφ μάλιστα να καλείται να αγωνιστεί στον τελικό, λιγότερο από τρεις ώρες μετά τη λήξη του ημιτελικού, ο οποίος διήρκεσε 2 ώρες και 50 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ