Ο Σαποβάλοφ στο δρόμο του Τσιτσιπά

Ο Σαποβάλοφ στο δρόμο του Τσιτσιπά

Ο Καναδός, Νο. 45 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι ο αντίπαλος του Ελληνα τενίστα στον πρώτο γύρο του Μάστερς του Μόντε Κάρλο.

Τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο του Μάστερς του Μόντε Κάρλο έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας στον πρώτο του αγώνα στο κυρίως ταμπλό θα αντιμετωπίσει το next best thing του παγκόσμιου τένις, Ντένις Σαποβάλοφ.

Οι δύο τενίστες είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στον πρώτο γύρο του φετινού Αυστραλιανού Οπεν, με τον Καναδό να κερδίζει με 3-0 σετ (6-1, 6-3, 7-6). Το έργο του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί του θα έχει το Νο. 45 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά είναι αποφασισμένος να παλέψει για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας, αμέσως μετά το παιχνίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς. Ο νικητής του ζευγαριού Τσιτσιπάς-Σαποβάλοφ, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφέν, που πέρασε χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα (15/4) ο αντίπαλος του Τσιτσιπά έγινε 19 ετών, με τον Ελληνα τενίστα να του εύχεται χρόνια πολλά μέσω των social media.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ