Ναδάλ: «Ολα έγιναν τόσο γρήγορα»

Ναδάλ: «Ολα έγιναν τόσο γρήγορα»

Ο Ράφαν Ναδάλ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Τέιλορ Φριτζ και την ήττα του από τον Αμερικανό.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος ηττήθηκε στην πρεμιέρα του ATP Masters, που φιλοξενείται στο Τορίνο, με την συμμετοχή των κορυφαίων οκτώ τενιστών της χρονιάς, παραδέχθηκε ότι δίκαια τον νίκησε ο Αμερικανός, Τέϊλορ Φριτς με 7-6(3), 6-1.

«Ολα έγιναν τόσο γρήγορα», σχολίασε ο 36χρονος Ισπανός πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Το τένις και γενικά ο αθλητισμός, είναι θέμα χρόνου. Είχα λιγότερο χρόνο από εκείνον για να κάνω αυτό που ήθελα στα κτυπήματα μου. Όλα πήγαιναν τόσο γρήγορα. Στα περισσότερα σημεία του αγώνα, ήμουν στην άμυνα και εκείνος στην επίθεση. Μου ήταν δύσκολο να κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί για να γίνει αυτό, πρέπει να είσαι πιο γρήγορος στα πόδια και στο μυαλό. Και στο Masters, αντιμετωπίζεις αμέσως έναν κορυφαίο παίκτη. Συνήθως όταν επιστρέφω από τραυματισμό, προσπαθώ να αρχίσω σε τουρνουά χαμηλότερου επιπέδου».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ναδάλ, αποσύρθηκε τον περασμένο Ιούλιο, πριν από τον ημιτελικό του στο Γουίμπλεντον λόγω τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα και έκτοτε έχει παίξει μόνο τρία τουρνουά, στο Σινσινάτι, στο US Open και στο Παρίσι, χωρίς να καταφέρει να διακριθεί.

«Μπορείς να βρεις διαφορετικές δικαιολογίες, αλλά τελικά ο Φριτς έπαιξε πολύ καλά. Και δεν μπόρεσα να ελέγξω τη δύναμή του», κατέληξε ο Ναδάλ.

Στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας, ο Νορβηγός, Κάσπερ Ρούουντ, επικράτησε του Καναδού, Φελίξ Οζιέ Αλιασίμ με 7-6(4), 6-4, ενώ απόψε (σ.σ. περίπου στις 22:00 ώρα Ελλάδας), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ’ αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ