Σάκκαρη: «Θα ήθελα πολύ να παίξω μικτό διπλό με τον Ναδάλ – Ειδωλό μου ο Γιάννης» (vids)

Σάκκαρη: «Θα ήθελα πολύ να παίξω μικτό διπλό με τον Ναδάλ – Ειδωλό μου ο Γιάννης» (vids)

Διάλογο με τους θαυμαστές της άνοιξε η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας για όλους και για όλα...

Σε ερωτήσεις των θαυμαστών της απαντάει η Μαρία Σάκκαρη και οι απαντήσεις της δεν αφορούν  μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.

Μίλησε μεταξύ άλλων για το ποιον θεωρεί ιδανικό παρτενέρ στο μικτό διπλό, για τις ιδανικές διακοπές στην Ελλάδα, για το αγαπημένο της φαγητό, για το Γιάννη Αντετοκούμπο ενώ από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το κομμάτι τένις.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Στην αποστολή για Περιστέρι Ζερβίνιο και Πάλμα

Οι απαντήσεις της Ελληνίδας τενίστριας

Για τον ποιον και ποια θα ήθελε να έχει παρτενέρ στο μικτό διπλό: «Μου αρέσει να παίζω με την Τομλιάνοβιτς, γιατί είναι η καλύτερή μου φίλη. Παρτενέρ μικτού διπλού έχω έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, αλλά θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί με τον Ράφα.»

Για την καθημερινότητα με την ομάδα της:  «Είναι υπέροχο να δένομαι με την ομάδα μου, περνάμε χρόνο μαζί εντός και εκτός γηπέδου, να αποσπάται λίγο η προσοχή μου από το τένις. Πιστεύω πως η ομάδα μου είναι η καλύτερη ομάδα, τους αγαπώ, έχουμε πολύ καλή σχέση και χημεία και μου αρέσει να ταξιδεύω μαζί τους, ποτέ δεν τους βαριέμαι.»

Για το χτύπημα που της αρέσει πιο πολύ: «Το ευχαριστιέμαι πολύ όταν κάνω βολέ και παίρνω winner, δεν ξέρω γιατί. Ειδικά όταν η άλλη παίκτρια είναι έξω από το γήπεδο και μπορώ να έχω ένα όμορφο volley winner, είναι το καλύτερο.»

Για τις ιδανικές διακοπές στην Ελλάδα: «Πρέπει σίγουρα να πας στη Σαντορίνη, είναι πολύ ξεχωριστά, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε την Πάρο, την Αντίπαρο, είναι επίσης πολύ όμορφα, η Μήλος επίσης, η Κρήτη, είναι τόσα πολλά νησιά… Οποιοδήποτε νησί και να διαλέξεις θα βρεις κάτι ξεχωριστό.»


Για το είδωλο της: «Είμαι η μεγαλύτερή του φαν, ο Γιάννης είναι το είδωλό μου, η ψυχοσύνθεσή του και το μαχητικό του πνεύμα είναι μοναδικά. Είμαι ευγνώμων που είπε όμορφα λόγια για μένα. Ακολουθώ κάθε αγώνα του και θέλω να γίνω σαν εκείνον, στο άθλημά μου φυσικά.»


Για το αγαπημένο της  φαγητό στην Ελλάδα:  «Δύσκολη ερώτηση. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα. Θα έλεγα είτε σουβλάκι, γύρο, είτε παστίτσιο, που είναι σαν τα λαζάνια. Τα θαλασσινά μας είναι επίσης απίστευτα, από τα καλύτερα στον κόσμο, είναι μεγάλη η λίστα.»

Για την παρουσία της δεύτερη φορά στο WTA Finals: «Νιώθω πολύ καλά, είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και το έκανα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είμαι περήφανη με τον εαυτό μου, όπως έχω πει πολλές φορές ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά στο τέλος τα κατάφερα και είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ