Επεσε το… κάστρο του Ρότζερ Φέντερερ (pic+vid)

Επεσε το… κάστρο του Ρότζερ Φέντερερ (pic+vid)

Μετά από 19 συνεχόμενες σεζόν (2003-2021), ο Ρότζερ Φέντερερ έχασε το βραβείο του αγαπημένου τενίστα της χρονιάς, με τον Ναδάλ να σπάει την κυριαρχία του Ελβετού.

Στα χέρια του Ράφαελ Ναδάλ κατέληξε το βραβείο του κοινού για τον αγαπημένο τενίστα της περσινής σεζόν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται με το «Fans Favourite της ΑΤΡ» ο Ισπανός τενίστας, αλλά και η πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια που το συγκεκριμένο βραβείο δεν καταλήγει στον Ρότζερ Φέντερερ.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pic)

Ο Ελβετός είχε αναδειχθεί 19 συνεχόμενες φορές ως ο αγαπημένος τενίστας του κοινού, με τον «μαέστρο» να αναδεικνύεται «Fans Favourite» από το 2003 έως το 2021. Φέτος, όμως, ο Ρότζερ Φέντερερ δεν αγωνίστηκε, με το βραβείο να καταλήγει στον Ράφαελ Ναδάλ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου απονέμεται το βραβείο του πιο αγαπητού τενίστα της χρονιάς. Με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω όσο θέλω, όλους εσάς που με ψηφίσατε για αυτή τη διάκριση, καθώς και για το γεγονός ότι με στηρίξατε οπουδήποτε κι αν ταξίδεψα φέτος. Σε όλο τον κόσμο. Αυτή η τιμή, σημαίνει τα πάντα για εμένα. Ήδη, ανυπομονώ για το 2023, ώστε να μοιραστούμε παρέα, πολλές όμορφες στιγμές. Τα λέμε σύντομα», είπε ο Ναδάλ.

Δείτε το βίντεο:

Και τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ