Με Κροατία η Ελλάδα στον τελικό του Περθ

Με Κροατία η Ελλάδα στον τελικό του Περθ

Με την Κροατία θα κοντραριστεί αύριο (04/01) η εθνική ομάδα τένις στον τελικό του Περθ για το United Cup, με σκοπό να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Κροατία (νικήτρια του 6ου γκρουπ) θα είναι αύριο (04/01) η αντίπαλος της Ελλάδας (νικήτρια του 1ου γκρουπ) στον τελικό του Περθ για το United Cup, μετά την ήττα του Αντριάν Μαναρινό (Νο 46 στον κόσμο) από τον Μπόρνα Γκόγιο (144ος) με 7-6 (7/5), 3-6, 7-6 (7/5). Η Κροατία κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, μετά από αναμετρήσεις -θρίλερ με τη Γαλλία.

Μετά τις νίκες των Μπόρνα Τσόριτς και Ντόνα Βέκιτς επί των Άρθουρ Ριντερκνές και Αλιζέ Κορνέ, η Καρολίν Γκαρσιά είχε δώσει ελπίδες στη Γαλλία σήμερα κερδίζοντας την Πέτρα Μάρτιτς με 7-6 (11/9), 6-4. Όμως στο 4ο παιχνίδι της σειράς ο Γκόγιο νίκησε τον Μαναρινό, έπειτα από 2 ώρες και 50 λεπτά αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έσπασα όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη και θα το κάνω και εδώ» (vid)

Έτσι η Κροατία έκανε το 3-1 στη σειρά με τη Γαλλία και θα αντιμετωπίσει αύριο (4/1) την Ελλάδα, για μια θέση στα ημιτελικά του United Cup, που θα γίνουν στο Σίδνεϊ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κοντραριστεί με τον Μπόρνα Τσόριτς και η Μαρία Σάκκαρη με την Πέτρα Μάρτιτς, ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα παίξει με την Ντόνα Βέκιτς και o Στέφανος Σακελλαρίδης με τον Μπόρνα Γκόγιο. Στο διπλό, εκτός απροόπτου θα δούμε τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά να αντιμετωπίζουν τον Τσόριτς και την Βέκιτς.

Όπως είναι γνωστό το σύστημα της διοργάνωσης είναι τέσσερις αγώνες μονών και ένας διπλού σε κάθε σειρά, με νικήτρια ομάδα να είναι αυτή που φτάνει στις 3 νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ