Σάκκαρη: «Θέλω να κατακτήσω το Australian Open»

Σάκκαρη: «Θέλω να κατακτήσω το Australian Open»

Για τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει τη φετινή σεζόν μίλησε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζεται για τον πρώτο μεγάλο τίτλο της σεζόν, το Australian Open, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος είναι να φτάσει μέχρι το τέλος και να σηκώσει το τρόπαιο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ότι κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης επισημαίνοντας πως είναι πολύ περήφανη καθώς δεν ήταν εύκολο.

Οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Σάκκαρη:

Για τη δεύτερη της θέση στην παγκόσμια κατάταξη: «Είμαι πολύ περήφανη με τον εαυτό μου. Δεν ήταν εύκολο».

Για το ξεκίνημα της σεζόν στην Αυστραλία: «Είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινάς τη σεζόν. Η αυστραλιανή κουλτούρα είναι πολύ ξεχωριστή και μοναδική. Όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί, ενώ υπάρχει και μια πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα εδώ και πάντα το απολαμβάνω. Νιώθω σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου, ειδικά στη Μελβούρνη, επειδή όπου και να πάω ακούω ελληνικά.

Ο καιρός είναι υπέροχος και τα τουρνουά έχουν πολύ καλή οργάνωση επίσης. Ακόμα είμαστε λίγο κουρασμένοι από την preseason, όμως μας αρέσει που ερχόμαστε σε ένα τόσο όμορφο μέρος με αυτό το κλίμα. Δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο μέρος από την Αυστραλία».

Για το πώς είναι όσον αφορά την φυσική της κατάσταση: «Σίγουρα είμαι πολύ καλύτερα από ότι την περσινή χρονιά. Πέρσι ήμουν στην Αδελαΐδα και δεν ήθελα να βρίσκομαι εκεί. Το κενό που υπήρχε μεταξύ του WTA Finals και της Αδελαΐδας ήταν πάρα πολύ μικρό, δεν ήμουν συνηθισμένη σε κάτι τέτοιο.

Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη και απλά δεν ήμουν έτοιμη για να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Αυτή τη χρονιά χρησιμοποίησα και την εμπειρία που απέκτησα πέρσι, για να μπορέσω να διαχειριστώ καλύτερα την κατάσταση».

Για την εμπειρία της στο νεοσύστατο United Cup: «Ζήσαμε μοναδικές στιγμές και μπορέσαμε να μοιραστούμε όλες τις χαρές μαζί. Κάθε φορά αυτό μου φτιάχνει τη διάθεση και κάνει την προετοιμασία μου για το Australian Open πολύ ευκολότερη».

Για τις βλέψεις στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς: «Θέλω να κερδίσω το Australian Open. Πιστεύω πως είμαι σε καλή φόρμα, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα στο τένις. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο που μπορώ, για να μείνω στο τουρνουά όσο περισσότερο μπορέσω. Αγαπώ την Αυστραλία, πιστεύω πως ήδη το γνωρίζετε αυτό, απλά θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο καιρό γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ