Ο Ρούμπλεφ βάπτισε την κόρη του Μεντβέντεφ

Ο Ρούμπλεφ βάπτισε την κόρη του Μεντβέντεφ

Κουμπάροι είναι πλέον οι πολύ καλοί φίλοι, Αντρέι Ρούμπλεφ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, καθώς ο πρώτος βάπτισε την κόρη του δεύτερου.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, έκλεψε την παράσταση το περασμένο Σαββατοκύριακο (15-16/4), κατακτώντας στο Μόντε Κάρλο το πρώτο του τρόπαιο στο ATP Masters 1000, μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα απέναντι στον Χόλγκερ Ρούνε και λίγες ώρες αργότερα βάπτισε την 6 μηνών κόρη του συμπατριώτη του, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αλίσε.

Ο 25χρονος Ρώσος τενίστας σε δηλώσεις του αποκάλυψε το νέο «ρόλο» της ζωής του, αλλά και τον ξεχωριστό διάλογο που είχε με τον ιερέα με την ολοκλήρωση της τελετής.

Διαβάστε επίσης: Λίνα Σουλούκου: «Το νέο αφεντικό του Μουρίνιο»

«Ο ιερέας έκανε μια ομιλία για τα καθήκοντά μου και του είπα: «Τι πρέπει να κάνει τότε ο Ντανιίλ, αφού θα πρέπει να τα κάνω όλα αυτά;». Ο ιερέας μου απάντησε πως ο Ντανιίλ πρέπει να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά του και τον ρώτησα αν ήταν δυνατόν να αλλάξουμε ρόλους, γιατί φαίνεται ότι έχω πολλές φορές μεγαλύτερη ευθύνη από τον Ντάνι!» τόνισε γελώντας ο Ρούμπλεφ και πρόσθεσε:

«Τώρα είμαι υπεύθυνος να βεβαιωθώ ότι πιστεύει στον Θεό. Πρέπει επίσης να προσεύχομαι για αυτήν κάθε μέρα, να φροντίζω να μην βγάλει τον σταυρό της και επίσης να φροντίζω να μεγαλώσει ως καλός και ευγενικός άνθρωπος!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ