Ρολάν Γκαρός: Στον δεύτερο γύρο των προκριματικών η Γραμματικοπούλου (2-0)

Ρολάν Γκαρός: Στον δεύτερο γύρο των προκριματικών η Γραμματικοπούλου (2-0)

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Σίνια Κράους και συνεχίζει την πορεία της προς το κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός.

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο της προκριματικής φάσης του Ρολάν Γκαρός πανηγύρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο. 186), η οποία στον πρώτο γύρο απέκλεισε με 2-0 σετ την Σίνια Κράους (6-4, 6-1) από την Αυστρία.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πριν από δύο εβδομάδες κατέκτησε το τρόπαιο στο 25άρι τουρνουά του Santa Margherita di Pula της Ιταλίας, κυριάρχησε στο κορτ και έφτασε σε μία άνετη πρόκριση, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ, αλλά η Σίνια Κράους αντέδρασε και ισοφάρισε 4-4. Η συμπατριώτισσά μας έκανε το 5-4 και στη συνέχεια με μπρέικ έφτασε στο 6-4 και το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Γραμματικοπούλου ήταν σαρωτική.

Με την ψυχολογία στα ύψη και παίζοντας τένις πολύ υψηλού επιπέδου, έφτασε γρήγορα στο 5-0. Η Κράους μείωσε σε 5-1, αλλά το νερό είχε μπει στο αυλάκι για την Ελληνίδα τενίστρια, που έφτασε στο 6-1 και στο 2-0, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Ρολάν Γκαρός.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την πολύπειρη Νάο Χιμπίνο, Νο.11 του ταμπλό και Νο. 112 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία απέκλεισε με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-1) την Κορεάτισσα Να-Λι Χαν, Νο. 170 στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ