Με τον Σβάρτσμαν ο Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Roland Garros

Με τον Σβάρτσμαν ο Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Roland Garros

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν νίκησε με 3-0 σετ τον Νούνο Μπόρζες και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε με ευκολία το «εμπόδιο» του Ισπανού Καρμπάγες Μπαένα με 3-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Roland Garros, ενώ λίγη ώρα αργότερα έμαθε τον αντίπαλό του.

Ο Αργεντινός Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε του Νούνο Μπόρζες με 3-0 σετ (7-6, 6-4, 6-3) σε 2 ώρες και 32 λεπτά θα βρεθεί στο δρόμο του Έλληνα τενίστα στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη Ισπανική… καραμπόλα για τον πάγκο του Ολυμπιακού – «Εξέλιξη στη Βιγιαρέαλ με τον Κίκε Σετιέν»

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί συνολικά έξι φορές στο παρελθόν, με τον Τσιτσιπά να μετρά τέσσερις νίκες, εκ των οποίων τρεις συνεχόμενες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι ήταν στο περσινό Laver Cup, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί εύκολα 6-2, 6-1.

Ο Σβάρτσμαν, πάντως, έχει καταγράψει πολύ αξιόλογες πορείες στο Ρολάν Γκαρός, με καλύτερη αυτή του 2020, όταν έφτασε ως τα ημιτελικά, ενώ το 2018 και το 2021 σταμάτησε στους «8».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ