Ρουντ – Ζβέρεφ 3-0: Τον «καθάρισε» σε 129 λεπτά και πέρασε στον τελικό ο Νορβηγός

Ρουντ – Ζβέρεφ 3-0: Τον «καθάρισε» σε 129 λεπτά και πέρασε στον τελικό ο Νορβηγός

Τρομερή εμφάνιση από τον Κάσπερ Ρουντ που διέλυσε τον Σάσα Ζβέρεφ με 6-3, 6-4, 6-0 και θα παίξει για τον τίτλο του Roland Garros κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στον τελικό του Roland Garros για δεύτερη σερί χρονιά ο Κάσπερ Ρουντ (Νο.4)! Ο Νορβηγός τενίστας πραγματοποίησε απίθανη εμφάνιση κόντρα στον Σάσα Ζβέρεφ (Νο.27) του οποίου επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-0) σε 129 λεπτά και την Κυριακή (11/6, 16:00) θα διεκδικήσει κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς τον πρώτο major τίτλο στην καριέρα του.

Έχοντας δύο μπρέικ έναντι ενός του Γερμανού, ο Ρουντ προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο σετ και το πήρε με 6-3 κρατώντας απλά το σερβίς του στη συνέχεια. Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν μαζί μέχρι το 3-3. Στο έβδομο γκέιμ ο Νορβηγός έκανε μπρέικ για το 4-3 και έφτασε στο 2-0 με 6-4. Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη, ο Ρουντ έκανε πάρτι στο τρίτο σετ το οποίο πήρε με 6-0 και πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος ίσκιος του Μαντί Καμαρά στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού

Με αυτή του τη νίκη ο Ρουντ υπερασπίστηκε και τους βαθμούς του από πέρσι, κάτι που σημαίνει πως θα διατηρηθεί στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μένει στο Νο.5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ