Wimbledon: Δύσκολες κληρώσεις για Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στα προκριματικά

Wimbledon: Δύσκολες κληρώσεις για Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στα προκριματικά

Δύσβατοι οι δρόμοι τους για το κυρίως ταμπλό του βρετανικού Grand Slam.

Στο Λονδίνο για τα προκριματικά του Wimbledon βρίσκονται οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Οι δύο τενίστριες θα προσπαθήσουν να περάσουν στο κυρίως ταμπλό του τρίτου χρονικά Grand Slam της φετινής σεζόν μέσω της διαδικασίας των προκριματικών. Το έργο τους, όμως, θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς για να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό θα πρέπει να πετύχουν τρεις νίκες.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ την Τρίτη (27/6) θα παίξει με την Ζέινεπ Σόνμεζ, Νο.207 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τουρκάλας, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ντοντέν-Μπαρτέλ.

Εάν μπορέσει να βρεθεί στον τρίτο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ζαβάτσκα-Μπάινς και Μπιόρκλουντ-Γκόλουμπιτς, με έπαθλο μια θέση στο κυρίως ταμπλό της βρετανικής διοργάνωσης.

Η Βαλεντίνη από την άλλη πλευρά, στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Σέρβα Νατάλια Στεβάνοβιτς, Νο.223 στον κόσμο και εάν προκριθεί θα κοντραριστεί με μια εκ των Μάντλικ ή Ζακεμό. Εάν φτάσει στον τρίτο γύρο, θα αναμετρηθεί με μια εκ των Λις-Μλαντένοβιτς και Χλαβίτσκοβα-Μπασόλς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του κυρίως ταμπλό, όπου θα βρεθούν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα (3/7).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ