Ιστορική πρόκριση ο Σίνερ

Ιστορική πρόκριση ο Σίνερ

Το πρώτο «εισιτήριο» στην καριέρα του σε ημιτελικό Grand Slam εξασφάλισε ο Γιανίκ Σίνερ...

Το πρώτο «εισιτήριο» στην καριέρα του σε ημιτελικό Grand Slam εξασφάλισε ο Γιανίκ Σίνερ. Ο Ιταλός «έγραψε» Ιστορία στο Γουίμπλεντον, όπου μετά από 2 ώρες και 14 λεπτά επικράτησε με 3-1 σετ του Ρώσου, Ρομάν Σαφιούλιν (6-4, 3-6, 6-2, 6-2) κι έγινε ο πρώτος που εξασφάλισε την είσοδό του στην τετράδα του λονδρέζικου Major.

Ο Σίνερ σε ηλικία 21 ετών και 329 ημερών έγινε ο νεαρότερος Ιταλός στην εποχή των τουρνουά Οπεν που φτάνει σε ημιτελική φάση Grand Slam, ξεπερνώντας τον Αντριάνο Πανάτα, ο οποίος είχε φτάσει στα ημιτελικά του Roland Garros σε ηλικία 22 ετών και 329 ημερών.

Διαβάστε επίσης: Η «βόμβα» Μίχαϊλιουκ, ο Ναν και το top 5 της free agency για τον Ολυμπιακό (vids)

Απέναντι στον Σαφιούλιν, ο νεαρός Ιταλός τελείωσε το ματς με 14 άσους (2 διπλά λάθη), κερδίζοντας το 90% των πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς (43/48), παραχωρώντας συνολικά στον Ρώσο μόλις 23 πόντους σε τέσσερα σετ. Είχε επίσης 36 winners και 20 αβίαστα λάθη, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκε το 50% των μπρέικ πόιντς που δημιούργησε (6/12).

Ο Σίνερ περιμένει να μάθει τον αντίπαλό στους ημιτελικούς, που θα είναι ένας εκ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ