Για διακοπές στην Ελλάδα Σφιόντεκ και Ραντουκάνου

Για διακοπές στην Ελλάδα Σφιόντεκ και Ραντουκάνου

Η νούμερο 1 του κόσμου στις γυναίκες Ίγκα Σφιόντεκ και η πρώην νικήτρια του US Open Έμα Ραντουκάνου απολαμβάνουν αυτήν την περίοδο τις διακοπές τους σε ελληνικά εδάφη

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης γνωστών αθλητών και αθλητριών. Τα τελευταία παραδείγματα έρχονται από τον κόσμο του τένις. Ίγκα Σφιόντεκ και Έμα Ραντουκάνου έχουν επιλέξει την χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και αμφότερες φαίνονται να το απολαμβάνουν.

Πιο συγκεκριμένα η Πολωνή νούμερο 1 του κόσμου επέλεξε την Κρήτη για τις λίγες ημέρες τις οποίες έχει ώστε να ξεκουραστεί εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί με στόχο το US Open.

Διαβάστε επίσης: «Πιέζει για Ράφα Μιρ η Βαλένθια»

H Σφιόντεκ δήλωσε ερωτευμένη με την Κρήτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Έχω μια από τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο έαν αυτή με αφήνει να επισκέπτομαι μέρη σαν και αυτά. Σοβαρά σκέφτομαι να μείνω εδώ για το υπόλοιπο το μήνα, οπότε μην πείτε τίποτα στην ομάδα μου. Ευχαριστώ για τις εκπληκτικές διακοπές» είπε.

 

Και αφού έγινε αναφορά στο επερχόμενο US Open, στην Ελλάδα βρίσκεται και η πρωταθλήτρια του 2021, Έμα Ραντουκάνου. Η 20χρονη Αγγλίδα βρίσκεται με την σειρά της στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι. H Ραντουκάνου βρίσκεται ακόμη σε στάδιο αποκατάστασης από το χειρουργείο που είχε χρειαστεί να κάνει στις αρχές του έτους.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψει, όμως προς το παρόν δεν δείχνει να είναι το κύριο μέλημα της καθώς απολαμβάνει τις ελληνικές θάλασσες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma. (@emmaraducanu)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ