Τσιτσιπάς: Το χρηματικό έπαθλο του τίτλου στο Μεξικό

Τσιτσιπάς: Το χρηματικό έπαθλο του τίτλου στο Μεξικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη του στον τελικό του Λος Κάμπος δεν έκανε δικό του μόνο το τρόπαιο, αλλά και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Δεν αφορά μόνο τις διακρίσεις και τα τρόπαια μια καλή πορεία σε ένα τουρνουά τένις. Έχει να κάνει και με οικονομικά δεδομένα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε πριν από λίγες ώρες τον τίτλο στο τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό, μετά και την νίκη του απέναντι στον Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-0 σετ, φτάνοντας τους 10 τίτλους συνολικά στην καριέρα του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής εκτός του τροπαίου που βάζει στην συλλογή του, θα βάλει και ένα αρκετά σημαντικό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο 250αρι τουρνουά της ΑΤΡ προσφέρει στον νικητή 129.660 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 117.500 ευρώ!

Παράλληλα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στα φετινά του χρηματικά έπαθλα το ποσό των 3.300.000 ευρώ, ενώ το συνολικό του ανέρχεται στα 26.500.000. Και αυτά αφορούν χρηματικά έπαθλα μόνο από τις επιδόσεις του στο τουρνουά, άσχετα δηλαδή από διαφημίσεις ή οτιδήποτε άλλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ