Τσιτσιπάς: «Ήξερα ότι ο Ράονιτς δεν είχε κάτι να χάσει, ήταν διασκεδαστικό»

Τσιτσιπάς: «Ήξερα ότι ο Ράονιτς δεν είχε κάτι να χάσει, ήταν διασκεδαστικό»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνισή του απέναντι στον Μίλος Ράονιτς ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο US Open επικρατώντας του Μίλος Ράονιτς με 3-0 σετ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως ήξερε ότι ο Καναδός δεν είχε κάτι να χάσει, ενώ επισήμανε ότι ήταν διασκεδαστικό να παίζει τένις υψηλού επιπέδου.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Για τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς κόντρα στον Ράονιτς: «Ο κόσμος. Έπαιξα εξαιρετικά, ήταν διασκεδαστικό που έπαιξα υψηλού επιπέδου τένις απέναντι σε έναν πρωταθλητή σαν τον Μίλος τον σέβομαι για τα πράγματα που έχει πετύχει στο court και για την προσωπικότητά του. Δεν ήταν εύκολο, προσπαθεί να κάνει το comeback του. Ήξερα ότι δεν είχε τίποτα να χάσει διότι μόλις τώρα ξεκίνησε και έπρεπε να είμαι εκεί και να βγάλω το καλύτερο τένις μου από τον πρώτο πόντο. Το έκανα physical και λειτούργησε».

Για την ελληνική κερκίδα: «Όταν βλέπω κάτι τέτοια πράγματα νιώθω σα να είμαι στο σπίτι μου, είναι πιο διασκεδαστικό όταν παίζεις μπροστά στους Έλληνες. Ξέρω ότι είναι μεγάλη η κοινότητα εδώ, το έχω ζήσει και αλλού. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και ελπίζω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου τις δύο προσεχείς εβδομάδες».

Για την παρουσία Φιλιππούση και Μπαντόσα στο box του: «Τους αγαπώ και τους δύο. Είμαστε ομάδα τώρα και αυτό είναι υπέροχο. Είναι προνόμιο που τους έχω κοντά μου στο ταξίδι μου. Έβλεπα τον Μαρκ όταν ήμουν μικρότερος και το να τον έχω κόουτς τώρα είναι απρόσμενο. Έπαιξε καλά στη Νέα Υόρκη πριν από πολλά χρόνια, ελπιζω να συνεχίσω να μαθαίνω από εκείνον. Η Πάουλα είναι Νεοϋρκέζα. Δυστυχώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, της εύχομαι τα καλύτερα και είμαι κοντά της κάθε μέρα για να επιστρέψουμε δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ