Τσιτσιπάς – Ράονιτς 3-0: Άνετος κι ωραίος στον δεύτερο γύρο του US Open

Τσιτσιπάς – Ράονιτς 3-0: Άνετος κι ωραίος στον δεύτερο γύρο του US Open

Ένας εξαιρετικός Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Μίλος Ράονιτς επικρατώντας εύκολε με 3-0 σετ και παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του US Open.

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε την πρεμιέρα του στο φετινό US Open o Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πέρασε άνετα το εμπόδιο του Μίλος Ράονιτς επικρατώντας με 3-0 σετ (6-2, 6-3, 6-4) και πλέον οδεύει προς τον δεύτερο γύρο όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντόμινικ Στρίκερ.

Ο Έλληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Καναδό αντίπαλό του, καθώς ουσιαστικά ζορίστηκε μόνο στο τελευταίο σετ. Ήταν εξαιρετικός σε όλη την αναμέτρηση και απέφυγε να μπει σε… μπλεξίματα για μια εύκολη νίκη.

To παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τον Τσιτσιπά που δυσκολεύθηκε μόνο στο τρίτο γκέιμ, όμως μπόρεσε να διατηρήσει το σερβίς του και να κάνει το 2-1. Άμεσα ήρθε και το μπρέικ με το 3-1 και στη συνέχεια κράτησε ξανά για να φτάσει στο 4-1. Ο Ράονιτς μείωσε σε 4-2, ωστόσο τα δύο επόμενα γκέιμ ανήκαν στον Στέφανο που έφτασε στο 6-2 και το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν πολύ κοντά, με τον Ράονιτς να κάνει αρκετά λάθη τα οποία και εκμεταλλευόταν ο Τσιτσιπάς. Το μπρέικ όμως δεν ερχόταν για κανένα από τους δύο, φτάνοντας στο 4-3 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή. Εκεί ο Στέφανος έσπασε το σερβίς του Καναδού, πήρε στο δικό του και με το 6-3 έφτασε στο 2-0.

Στο 3ο σκέλος του αγώνα ο Ράονιτς κατάφερε να βρει το ένα και μοναδικό του μπρέικ στο παιχνίδι κάνοντας το 4-2 και έχοντας τις μπάλες στα χέρια για το 5-2, ωστόσο ο Τσιτσιπάς έδωσε άμεσα απάντηση μειώνοντας σε 4-3 αρχικά και στη συνέχεια κατακτώντας και τα επόμενα 3 γκέιμ έφτασε στη νίκη και την πρόκριση με το 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ