Με Κέρμπερ στον τρίτο γύρο η Σάκκαρη (vid)

Με Κέρμπερ στον τρίτο γύρο η Σάκκαρη (vid)

Την αντίπαλό της στον τρίτο γύρο του Internazionali BNL d’ Italia έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια στη φάση των «16» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία χρειάστηκε 2,5 ώρες προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (2-1 σετ). Η Γερμανίδα, πρώην Νο. 1 και νυν Νο. 12 της παγκόσμιας […]

Την αντίπαλό της στον τρίτο γύρο του Internazionali BNL d’ Italia έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια στη φάση των «16» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία χρειάστηκε 2,5 ώρες προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (2-1 σετ).

Η Γερμανίδα, πρώην Νο. 1 και νυν Νο. 12 της παγκόσμιας κατάταξης, έχασε το πρώτο σετ με 6-3, ωστόσο, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και με 7-5, 7-5 πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης η Σάκκαρη παίζοντας εξαιρετικό τένις στο δεύτερο και τρίτο σετ, κέρδισε με 2-1 σετ την Καρολίνα Πλίσκοβα και πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελληνίδα τενίστρια και την Κέρμπερ είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης, με τις δύο τενίστριες να βρίσκονται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά στην καριέρα τους. Η πρώτη ήταν το 2016 στο Χονγκ Κονγκ, με την Κέρμπερ, Νο. 1 τότε, να κερδίζει την Σάκκαρη με 6-4, 6-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ