Ζβέρεφ – Σίνερ 3-2: Πήρε το «θρίλερ» ο Γερμανός μετά από 4 ώρες και 41 λεπτά!

Ζβέρεφ – Σίνερ 3-2: Πήρε το «θρίλερ» ο Γερμανός μετά από 4 ώρες και 41 λεπτά!

Στην αναμέτρηση με την μεγαλύτερη διάρκεια στο φετινό US Open, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να εξουδετερώσει τον Σίνερ με 3-2 και να πάρει αυτός την πρόκριση για τον προημιτελικό.

Στο ίσως κορυφαίο παιχνίδι της διοργάνωσης, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 1:45 πμ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Γιάνικ Σίνερ με 3-2 σετ (6-4/3-6/6-2/4-6/6-3) και να πάρει μια μυθική πρόκριση για τον προημιτελικό μετά από 4 ώρες και 41 λεπτά!

Ο Γερμανός πήρε το προβάδισμα με σετ δύο φορές, καθώς κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4, όμως είδε τον επίσης εξαιρετικό Ιταλό να απαντάει άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ίδια εικόνα και στην συνέχεια με τον Σίνερ να ξανά βρίσκει λύσεις και να κάνει το 2-1, 2-2.

Οι δύο παίκτες έφτασαν στο πέμπτο και καθοριστικό σετ, εκεί όπου ένα break του Ζβέρεφ ήταν αρκετό ώστε να του δώσει την νίκη. Ο Γερμανός έκανε γρήγορα του 3-0 στα games, κάτι που κατάφερε να κρατήσει, άλλες φορές πιο εύκολα, άλλες πιο δύσκολα και εν τέλει να πάρει μια σπουδαία πρόκριση για τον προημιτελικό του US Open.

Ο Ζβέρεφ με αυτή τη νίκη φτάνει τους 10 προημιτελικούς καριέρας σε Grand Slam τουρνουά και γίνεται ταυτόχρονα ο τρίτος Γερμανός που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Και τώρα τα ακόμη πιο δύσκολα για το νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης. Στους «8» τον περιμένει ήδη ο Κάρλος Αλκαράθ, αναμέτρηση η οποία αναμένεται συναρπαστική!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ